Lørdag aften spillede Rilwan Hassan (t.v.) afskedskamp for FC Midtjylland. Søndag skrev nigerianeren under på en etårig aftale med SønderjyskE. Foto: Tom Laursen

Officielt: FCM-profil skifter til SønderjyskE

Ole Bitsch 

Rilwan Hassan har underskrevet en etårig aftale med Superliga-rivalerne

FODBOLD Lørdag aften tog Rilwan Hassan afsked med FC Midtjylland, hvor han har været på kontrakt siden 2007. Aftalen med de nykårede pokalmestre udløber officielt 30. juni.

Søndag eftermiddag skrev den nigerianske offensivprofil under på en etårig aftale med Superliga-rivalerne fra SønderjyskE. Kontrakten med sønderjyderne indeholder en option på yderligere en sæson.

- Jeg håber, at jeg kommer til at spille en masse kampe, og jeg vil gøre mit bedste og arbejde hårdt for at hjælpe holdet. Jeg ser meget frem til at spille for klubben, siger 28-årige Rilwan Hassan i en pressemeddelelse fra SønderjyskE.

Genforenes med »Guld-Glen«
I Haderslev genforenes afrikaneren med sin tidligere træner i FC Midtjylland, Glen Riddersholm. Duoen arbejdede sammen i FCM fra 2008 til 2015, hvor Riddersholm i sidstnævnte sæson gjorde »ulvene« til mestre. Kort efter forlod cheftræneren den midtjyske mesterklub efter uoverensstemmelser med ledelsen.

Sportschef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen, glæder sig over, at det er lykkedes at bringe Rilwan Hassan til klubben.

- Vi ved, hvad han står for, og da vi fik muligheden for at hente ham til klubben, kunne vi ikke bare lade det gå vores næse forbi. Han er virkelig en spændende spiller, siger Hans Jørgen Haysen i skrivelsen.

Nigerianeren, der har vundet to gange DM-guld og en pokaltitel med FC Midtjylland, står noteret for 222 Superliga-kampe, 23 mål og 30 assister.

- Han bringer noget øget kvalitet til vores offensiv, hvor vi i forvejen har en del strenge at spille på, så det bliver kun endnu sjovere, når vi også råder over Rilwan Hassan, siger sportschefen i pressemeddelelsen.