Prisen for årets bedste bane blev overrakt umiddelbart før kickoff på kampen mellem FC Midtjylland og FC København søndag aften. Fra venstre er det MCH’s stadionansvarlige Anders Mosegaard, Spillerforeningens chef for spillerrådgivning, Thomas Lindrup, samt de to »groundsmen« Anders Faber Nielsen og Bjarne Rabæk. Foto: Tom Laursen

MCH Arena har stadig Danmarks bedste fodboldbane

Kenneth Kristiansen 

For andet år i træk er græstæppet på MCH Arena kåret som Superligaens bedste

FODBOLD FC Midtjylland har Danmarks bedste bane.

For andet år i træk er græstæppet på MCH Arena kåret til Superligaens bedste. Det er anførerne i Superligaen, der efter hver udekamp har givet karakter til den bane, de netop har besøgt, og samlet vinder i denne sæsons konkurrence er altså MCH Arena.

Det er de to »groundsmen«, Bjarne Rabæk og Anders Faber Nielsen fra MCH, der står for at passe og pleje fodboldbanen på MCH Arena, og de fik overrakt prisen umiddelbart før kickoff på søndag aftens kamp mellem FC Midtjylland og FC København.

- Det betyder rigtigt meget. Det er et klap på skulderen for de mange arbejdstimer, vi lægger i det, siger Anders Faber Nielsen til fcm.dk.

MCH Arena vandt prisen foran Blue Water Arena i Esbjerg og Brøndby Stadion. Kunstgræsset på Right to Dream Park i Farum sluttede igen sidst i afstemningen.

Det er fjerde gang, siden afstemningen blev indført i 2012, at MCH Arena løber med sejren.