Bente Hjelmer fra SOS Børne­byerne i Herning fortæller om organisationens arbejde, når der på tirsdag er informationsmøde om testamente og arv. Foto: Henrik Ole Jensen

Informationsmøde om testamente og arv

HERNING Tirsdag 30. april holder SOS Børnebyernes frivillige i Herning informationsmøde om arv og testamente. Det sker i samarbejde med Dahl Advokatfirma. På mødet kan man lære mere om arveregler og testamente. Stedet er Herning Bibliotekerne i Østergade, og alle er velkomne.

Mødet er et af en række informationsmøder, der arrangeres af SOS Børnebyernes frivillige rundt om i landet.

- Mange ved ikke, hvem der arver, og en stor del af danskernes arv ender derfor ikke, hvor den var tiltænkt. Hvis du vil have indflydelse på fordelingen af arven, når du dør, kan det være nødvendigt at oprette et testamente, siger Bente Hjelmer fra SOS Børnebyerne.

Organisationen bliver også selv betænkt med donationer fra arv, og på mødet vil Bente Hjelmer fortælle om, hvordan SOS Børnebyerne hjælper udsatte og forældreløse børn over hele verden.

Advokat Jens H. Bangsgaard, der er partner i Dahl Advokatfirma, fortæller om arveregler, hvordan et testamente bliver bindende, og hvad man i øvrigt skal tænke på, når man opretter testamente.

Der er tilmelding til arrangementet.