Foto: arkiv/Ritzau Scanpix

Tre påkørsler i trafikken samme dag

HERNING Mandag skete der påkørsler i trafikken tre forskellige steder i Herning.

Ved middagstid var den gal i T-krydset Gullestrupvej og Brændgårdvej. En 39-årig mandlig bilist fra Herning overså sin vigepligt og kørte ud foran en 55-årig mandlig bilist fra Herning. Sidstnævnte blev ramt, hvilket gav en del buler, men der var ingen personskade.

Omkring klokken 17 ramte to bilister sammen ved Møllegrillen i Møllegade. En 45-årig mandlig bilist fra Herning blev ramt af en sort BMW X5 med en nummerplade, som sandsynligvis begynder med HP og ender med 363. BMW’en kørte fra uheldet, og lokalpolitiet i Herning hører gerne fra nogen, som måtte have set bilen.

Kort efter klokken 17 skete endnu en påkørsel, og denne gang var uheldsstedet rundkørslen ved Nørregade og H.C. Ørsteds Vej. En 18-årig mandlig bilist fra Hammerum overså en cyklist og ramte den bløde trafikant. Der er tale om en 62-årig kvinde fra Herning, som væltede og fik nogle knubs, men ifølge lokalpolitiet i Herning var der ikke tale om alvorlige skader.