Et svævefly er styrtet ved Herning, men piloten har det ok.

Mand anholdt med kniv ved Kontrast Ungdomshus i Herning

HERNING Lørdag nat blev politiet kaldt til Ungdomshuset Kontrast i Bethaniagade i Herning, hvor der var seks-otte uønskede personer. De fleste forsvandt fra stedet, men en 18-årig mand blev anholdt, fordi han havde en kniv.

Manden vil blive sigtet for overtrædelse af knivloven, som er sket under skærpende omstændigheder, da manden var i besiddelse af en kniv i nærheden af ungdomsmiljø og restaurantionsbranchen.

Den unge mand havde i forvejen en dom for vold mod tjenestemand samt to sigtelser for overtrædelse af knivloven. Da det var tredje gang, at han blev taget med en kniv, blev den 18-årige sendt i grundlovsforhør, og her blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Politiet oplyser, at manden er medlem af en gruppe med anden etnisk herkomst, som laver en del kriminalitet i Herning-området.