39-årige Benjamin Bech Pedersen bliver ny skoleleder på Parkskolen. Han begynder i jobbet 1. august. Foto: Pr-foto

Ny skoleleder 
på Parkskolen

Friskolen Parkskolen på Nørregade i Herning har ansat ny skoleleder. Den tidligere leder skifter branche

HERNING Efter sommerferien er det en ny skoleleder, der byder børn og forældre velkommen på Parkskolen i Hernings midtby. Bestyrelsen har ansat 39-årige Benjamin Bech Pedersen, da friskolens nuværende leder, Krista Forum Bach, har ønsket at kaste sig over nye udfordringer. Det oplyser skolen i en pressemeddelelse.

Benjamin Bech Pedersen, der får første arbejdsdag som skoleleder 1. august 2019, kender allerede skolen godt, da han har arbejdet som lærer på skolen siden august 2018. Den nye skoleleder kommer med en baggrund som lærer igennem 11 år, hvor han har varetaget flere forskellige koordinerings- og ansvarsområder.

- Jeg glæder mig meget til at komme i gang. Parkskolen er en helt særlig skole, som formår at se på og udvikle eleverne på en anderledes måde. Parkskolen har en fantastisk lærerstab, som gør en stor forskel for den enkelte elev. Jeg er taknemmelig over at få muligheden for at føre denne unikke skole videre, siger Benjamin Bech Pedersen i pressemeddelelsen.

Alle børn kan
Privat er Benjamin Bech Pedersen gift og far til tre piger, og familien bor centralt i Herning. Han har en diplomuddannelse i ledelse fra Århus Universitet, og sammen men skolens bestyrelse deler den nye skoleleder overbevisningen og mottoet, at »alle børn kan«, som Parkskolen bruger aktivt i hverdagen ved at se det enkelte barns styrker og potentialer.

- Det har været vigtigt for os, at Parkskolens nye skoleleder kan bygge videre på skolens mange gode grundsten. Det handler særligt om at bibeholde vores åbne og unikke skolekultur, samt have stor passion og brænde for at skabe en endnu bedre skole, siger bestyrelsesformand Nina Honoré i pressemeddelelsen og tilføjer:

- Parkskolen er i en spændende udvikling med stort fokus på sund mad for alle elever, motion, udeliv og udeskole samt kreativ udfoldelse. Alt sammen er værdier og projekter, som Benjamin både kender og har forudsætninger for at videreudvikle i samarbejde med bestyrelsen og skolens dygtige og dedikerede personale.

I samme ombæring takker bestyrelsesformanden den nuværende skoleleder Krista Forum Bach for indsatsen gennem alle årene.