Martin Struzinski er ny sports- og talentchef i en fælles stilling for både Herning Blue Fox og Herning Ishockey Klub. Foto: Henrik Ole Jensen

Lokal talentsmed bliver ny sportschef i Herning Blue Fox

Thomas Damm 

Herning Ishockey Klub og Herning Blue Fox går sammen om at ansætte Martin Struzinski som fælles talent- og sportschef

ISHOCKEY På et pressemøde for de morgenfriske har Herning Blue Fox og Herning Ishockey Klub netop løftet sløret for, at de to klubber i fællesskab ansætter den 40-årige herningenser Martin Struzinski som talent- og sportschef. Også Herning Elite har været med i processen.

Den tidligere Blue Fox-spiller, der måtte indstille karieren alt for tidligt på grund af skader, skal sikre den sportslige udvikling helt fra talentniveauet og op til Herning Blue Fox.

- Martins opgaver kommer til at spænde vidt, men som talent- og sportschef skal han stå i spidsen for udvikling og implementering af strategier for hensigtsmæssig talent-, træner- og klubudvikling. Det er ikke udviklingen af det enkelte talent, men snarere ledelse af udviklingen af kulturen og strategierne omkring talentudviklingen som helhed, der bliver de primære arbejdsopgaver, skriver klubben i en pressemeddelelse, der blev offentliggjort samtidig med pressemødet.

I samme forbindelse etablerer Herning Ishockey Klub og Herning Blue Fox et fælles sportsudvalg som i tæt samarbejde med Martin Struzinski vil arbejde med den »blå tråd«, herunder den sportslige strategi og de afledte målsætninger på kort og lang sigt.

Foruden selv at have spillet på højt niveau har Martin Struzinski blandt andet været sportslig ansvarlig i AaB Ishockey, assistenttræner samme sted samt været dansk U18-landstræner i en årrække. Senest kommer han fra en stilling i Elitesport Aalborg, der er den nordjyske pendant til Herning Elite.

Martin Struzinski tiltræder officielt i sin nye stilling 1. maj.

I dagens udgave af Herning Folkeblad kan du læse meget mere om den nye sportschef, og vi følger naturligvis også op her på aoh.dk.