Foto: Claus Bech/ritzau scanpix

Forældre demonstrerer mod normeringer i daginstitutionerne

Martin Hove Thomsen 

Forældre landet over lægger an til en demonstration mod normeringer

HERNING »Det er nu, vi skal stå sammen! Vi skal gøre op med de dårlige normeringer i daginstitutionerne, der grænser til omsorgssvigt fra kommune og stat.«

Sådan lyder det i Facebook-gruppen »Demonstration for minimumsnormering i Herning«. Her bliver alle inviteret til at møde op til demonstration i Herning, der finder sted 6. april.

Demonstrationen er planlagt til at begynde klokken 13 på markedspladsen, hvorefter man i samlet flok vil bevæge sig mod Torvet.

Også i Ikast er der selvsamme dag og tidspunkt mulighed for at deltage i demonstrationen. Det sker på Torvet i Ikast, hvor der vil være taler og underholdning.

På hjemmesiden hvorerderenvoksen.dk kan man se en oversigt over alle de byer, der indtil videre tager del i demonstrationen, der er blevet til efter DR-dokumentaren »Hvem passer vores børn?«.

»Så du også dokumentaren fra DR »Hvem passer vores børn?« Mærker du presset i daginstitutionerne dagligt? Pædagogerne har forsøgt at råbe politikerne op. Nu er det vores tur! Vi skal på gaden. Sammen!« lyder det på hjemmesiden, der er oprettet til formålet.