Paul Onuachu har scoret et hav af mål for FC Midtjylland, og nu har han også scoret sit første for Nigerias landshold. Den 24-årige angriber har scoret 69 mål i 172 kampe for FCM. For Nigeria er det nu ét mål i to kampe. Foto: Henrik Ole Jensen

Landstræner garanterer landskampsdebut til Paul Onuachu

For første gang er Paul Onuachu udtaget til Nigerias landshold, og den tårnhøje angriber kan se frem til debut, lover landstræneren

Landstræner garanterer landskampsdebut til Paul Onuachu

FODBOLD Det bliver til landskampsdebut for Paul Onuachu i løbet af den kommende uge. Det slår Nigerias landstræner Gernot Rohr i et interview fast over for mediet .

- Vi har mulighed for at se alle spille, fordi vi har to kampe. Og vi vil se mange spillere. Paul Onuachu kommer til at spille mindst 45 minutter, slår tyske Gernot Rohr fast.

FC Midtjyllands angriber er for første gang udtaget til landsholdet, der skal møde Seychellerne i en kvalifikationskamp til de afrikanske mesterskaber og Egypten i en træningskamp.

Generelt udtaler landstræner Rohr sig også i positive vendinger om Paul Onuachu.

- Vi leder efter spillere med hans profil, høje og gode med hovedet. Og han er mere end to meter høj, siger Gernot Rohr.

Landstræner ser frem til at se Paul Onuachu spille sammen med blandt andet Arsenal-spilleren Alex Iwobi og den tidligere Leicester-spiller Ahmed Musa.