Foto: Martin Ballund

Politiet fik fuld gevinst og 13 sigtelser: Stoppede bil med natkikkert, fire våben og fem koben

HERNING To betjente måtte have den helt store blok frem, da de klokken 23.05 mandag aften standsede en bil i krydset ved Gullestrupvej og H.P. Hansens Vej.

Inden betjentene var færdige med sagen, var der fundet en jammer, en natkikkert, fire våben, fem koben samt andet værktøj til indbrud. Der var to mænd i bilen, og de havde langt fra rent mel i posen. Føreren er en 30-årig mand, og han blev sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret og for at køre bil uden forsikring. Han havde også fem gram hash på sig, da han blev visiteret.

Passageren var en 52-årig mand fra Troldhede, og han blev sigtet for at overlade føringen af bilen til en person uden kørekort.

Det var dog ikke det eneste, han havde på samvittigheden. I bilen fandt betjentene 2,59 gram hashmix samt 50 gram amfetamin, som de sigtede den 52-årige mand for at besidde. De fire våben, som betjentene fandt, er en kniv og en dolk samt en totenschlæger og et luftgevær.