Foto: Martin Ballund

Politiet efterlyser slikmunde for tyverier i Herning

HERNING Netto på Vølundsvej har de forgangne dage to gange haft besøg af tyve, som har fjernet varer fra butikken.

8. marts klokken 20.30 blev der stjålet otte kasser med Haribo slikposer, som var placeret i udstillingen ved indgangspartiet.

To udenlandske mænd var på spil, og de beskrives begge som mellemøstlige af udseende. Den ene er 25 til 30 år, 180-185 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde et trimmet skæg, blå kasket og mørkt tøj.

Den anden gerningsmandskulle være 170-175 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde et tæt, trimmet skæg og bar en mørk kasket, ternet jakke med en hvid stribe, cowboybukser og mørke sko.

Søndag aften klokken 19.00 var tre personer inde i butikken, hvor de fyldte varer for cirka 1000 kroner i en indkøbsvogn. På et tidspunkt så de deres snit til at gå ud på lageret og videre ud fra Netto-butikken.

Der er følgende signalement:

A: Mand, 35-40 år, 182-185 centimeter høj og almindelig af bygning. Han havde et mellemøstligt udseende, havde kort, sort hår og fuldskæg. Han bar et gråt joggingsæt samt blå kondisko.

B: Kvinde, 40-45 år, 160-165 centimeter høj, mellemlangt hår, sort jakke, leopardtrøje og leopard-leggings samt sorte kondisko. Kvinden bar på en håndtaske.

C: Kvinde, almindelig af bygning, mellemøstligt udseende, bar et lyserødt tørklæde, blå jakke med pelskrave og mærke kondisko.