Simon Nielsen leverede igen en fin indsats i Herning-målet, men det var ikke nok til at forhindre et nederalg. Foto: René Schütze/Ritzau Scanpix

Blue Fox i scoringskrise: Taber igen til Aalborg

Thomas Damm 

Herning Blue Fox kunne ikke score i Aalborg og er nu nede 1-2 i kvartfinaleserien

ISHOCKEY I søndagens nederlag til Aalborg scorede Blue Fox én gang. Tirsdag aften i Bentax Arena kunne »rævene« slet ikke score, og da Aalborg Pirates scorede to gange tog de sejren 2-0 og fører nu 2-1 i kvartfinaleserien, hvor der skal fire sejre til for at gå videre.

Aalborg Pirates tog føringen efter otte minutters spil. På blå linje rundede Mike McNamee lidt for nemt Herning-kaptajn Daniel K. Nielsen og fyrede et skud af sted. Simon Nielsen parerede, men pucken hoppede ud i højre side, hvor den tidligere Herning-spiller Thomas Spelling stod fri og var i en perfekt postion til at hamre pucken i nettet.

Anden periode blev helt lige. Længe var det faktisk gæsterne, der virkede mest insisterende i presset, men alligevel var det nordjyderne, der scorede igen. Blue Fox mistede pucken på midten. »Piraterne« holdt ved pucken længe, havde flere afslutning, som Simon Nielsen blokerede, men til sidst var det igen Thomas Spelling, der kunne skubbe pucken i nettet til stor jubel i Bentax Isarena.

Herefter virkede Blue Fox-spillerne en lille smule modløse, tog nogle dårlige beslutninger og havde svært ved at blive farlige.

I sidste periode var der også langt mellem de helt farlige situationer, og da Nicolai Weichel blev udvist med 10 minutter tilbage var det svært at være positiv.

Med to et halvt minut tilbage kom Blue Fox i overtal, tog keeper Simon Nielsen og satsede naturligvis hele butikken i seks mod fire. Det blev til et par afslutninger, men intet der kunne snyde Ronan Quemener i målet.

Serien fortsætter i Herning fredag klokken 19.30.