John Mayer rammer Boxen til efteråret. foto: tom laursen

John Mayer vender tilbage til Boxen

Den Grammy Award-vindende amerikanske singer-songwriter vender tilbage til Jyske Bank Boxen som del af sin verdensturné

HERNING Til efteråret bliver det tredje gang, at danske fans kan opleve den amerikanske sanger og guitarist John Mayer live fra scenen i Jyske Bank Boxen. Det sker, når han rammer Herning mandag 7. oktober.

Det fortæller MCH i en pressemeddelelse.

I både 2013 og 2017 gæstede den populære artist Herning, og med flere fem- og seksstjernede anmeldelser i bagagen fra de seneste besøg, bliver det uden tvivl et festligt gensyn med den amerikanske multikunstner.

Mayers verdensturné begynder i New Zealand og Australien 23. marts og fortsætter derfra til Asien. Dernæst turnerer han rundt i Nordamerika, inden han i oktober drager mod Europa, hvor han gæster Skandinavien, Holland og England.

Et sandt multitalent
På trods af sine blot 41 år har John Mayer allerede vundet syv Grammy Awards og har haft intet mindre end syv nummer 1-placeringer på den amerikanske Billboard Top Rock Albums-liste og 25 placeringer på Hot Rock Songs-listen.

I 2018 udgav han den guldcertificerede single »New Light«, mens han arbejdede på sit ottende soloalbum, opfølgeren til 2017’s anmelderroste »The Search for Everything«.

John Mayers nyeste single »Guess I Just Feel Like« udkom 22. februar og gik ind på hitlisterne i 17 lande inklusive Norge, Sverige og Holland.

Billetsalget til John Mayers europæiske koncerter begynder på fredag klokken 10.00.