En model fra sidste års modeshow, som SOS Børnebyernes lokalafdeling i Herning arrangerer. Foto: Privatfoto

SOS Modeshow

Modeshow, hygge og velgørenhed er samlet i ét, når SOS Børnebyernes lokalafdeling i Herning inviterer inden for på Østergaards Hotel 20. marts

HERNING Onsdag aften 20. marts holder SOS Børnebyernes lokalafdeling i Herning et stort modeshow på Østergårds Hotel sammen med butikker fra Herning City.

Det er 8. gang modeshowet holdes og der er to formål, nemlig at deltagerne får en hyggelig aften, og at SOS Børnebyerne samler penge ind til forældreløse og sårbare børn.

I år går pengene til SOS Børnebyerne i Etiopien.

Det er de samme forretninger som sidste år, der deltager. Det er Jydepotten, der viser forårsmode, Damernes Magasin viser lingeri, briller vises af Wichmann Optik, frisurer og sminke tager Frisør By Garner sig af og blomster vises af Birthes Blomster.

Det hele kædes sammen af byens citychef Allan Kristensen, der er konferencier. Allan vil til slut fortælle lidt om det at være citychef.

Udsolgt på rekordtid
Før showet bliver der serveret en let anretning, frugt, vin, kaffe og kage.

Igen i år er det Snejbjerg Bageri, der har sponsoreret kagerne.

Der vil også være et stort amerikansk lotteri med flotte gevinster sponsoreret af de deltagende butikker og andre, der støtter SOS Børnebyerne. Lodderne plejer at blive udsolgt på rekordtid og det bidrager naturligvis også til det store overskud, som modeshowet plejer at give. Sidste år fik SOS Børnebyerne overført 83.000 kroner fra modeshowet. Dette beløb er med til at gøre en kæmpe forskel for børn, der trænger til hjælp.

Salget af billetterne er i gang, og der er kun få billetter tilbage. Billetter købes på Billetten.dk