Foto: arkiv/Ritzau Scanpix

Politiet standsede bil – føreren nægtede at have kørt bilen

HERNING Et par betjente spottede i går midt på eftermiddagen en bilist, de kender i forvejen, og de fik bragt bilen til standsning på Silkeborgvej. I bilen sad en 30-årig mand fra Hammerum, og da han ikke havde noget kørekort, blev han sigtet for at køre bil uden førerret. Det førte til en overraskende melding fra manden.

- Han nægtede at have kørt bilen, forklarer sekretariatsleder Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Den 30-årige mand blev også testet med narkometer, og det gav udslag for hash. Derfor blev manden anholdt og sigtet for narkokørsel. Samtidig blev en 26-årig kvinde fra København sigtet for at overlade føringen af bilen til en person uden kørekort. Det er kvinden, som ejer den bil, den 30-årige mand kørte i.