Et svævefly er styrtet ved Herning, men piloten har det ok.

Større parti narko beslaglagt i Herning

HERNING Flere personer er anholdt i en sag om fund af narko i Herning. Politiets flexpatrulje tog i går på besøg hos en 25-årig mand fra Herning, da han er kendt fra narkomiljøet. Betjentene fandt en større mængde hash på hans bopæl, og han havde en mindre mængde kokain på sig. Mens betjentene var i gang med ransagningen, kom en 23-årig mand fra Herning på besøg. Han blev visiteret, og betjentene fandt en kniv på ham. Da den 23-årige mand også er kendt fra narkomiljøet, tog betjentene en tur hjem til hans bopæl for at ransage, og på den adresse fandt betjentene det, som politiet betegner som »et større parti« narkotika. Derfor blev den 23-årige mand anholdt, og det samme gjorde hans 22-årige kæreste, som han bor sammen med.

- Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget om mængden, og hvilken narkotika der er tale om, da der kan blive tale om, at personerne skal fremstilles i grundlovsforhør for lukkede døre, siger sekretariatsleder Bent Smedegaard, lokalpolitiet i Herning.

Den 25-årige herningenser samt en tredje person, som var til stede på hans adresse, var begge anholdt i går, men de er løsladt.