Soroptimist-International Herning, SI Herning, inviterer til samtalecafe på Herning Bibliotek dagen før Kvindernes internationale kampdag. Foto: Tom Laursen

For og om kvinder

Herning I anledning af Kvindernes internationale kampdag fredag 8. marts inviterer SI Herning, Soroptimist-International Herning, til samtalecafe på Herning Bibliotek i Østergade for og om kvinder torsdag 7. marts.

»Hvem er vi? Hvad står vi for, og hvordan kan vi hver for sig og især sammen gøre en indsats for at forbedre kvinder og børns vilkår lokalt, nationalt og verden over?« lyder oplægget.

SI Herning er en del af den verdensomspændende organisation Soroptimist International, som har rådgivende status i FN. Derfor bliver der også mulighed for at høre om soroptimisternes arbejde med FN’s målsætninger, herunder for eksempel Stop Vold mod kvinder og ligeberettigelse.

Der er kaffe på kanden og også lejlighed til at få en snak om, hvad der rører sig lokalt gennem Selvhjælp Herning, Herning Krisecenter og Mødrehjælpen, som soroptimisterne også bakker op om.