Foto: Colourbox

Få undervisning i Eksemskolen

Astma-Allergi Danmark holder også i 2019 Eksemskoler over hele landet. Onsdag 13. marts foregår det i Herning

HERNING Voksne og unge med børneeksem og forældre til børn med børneeksem kan komme og få gode råd til at håndtere den generende hudsygdom, når der onsdag 13. marts er Astma-Allergi Danmarks Eksemskole på Hotel Eyde i Herning.

Børneeksem er en af de hyppigste kroniske hudsygdomme, som rammer både børn og voksne. Sygdommen kan gøre hverdagen svær, fordi sygdommen klør og giver uro. Heldigvis nytter det at forebygge og behandle eksemet rigtigt.

På Eksemskolen kan man blandt andet lære, hvordan man bedst forebygger og behandler sin egen eller sit barns eksemhud, og få gode råd til at behandle kløe.

Undervisning af erfarne specialister
Kurset er for alle med børneeksem, og det er afdelingslæge og ph.d. Kristina Sophie Ibler og sygeplejerske Christine Munch Westergaard fra Sjællands Universitetshospital i Roskilde, som underviser.

I løbet af aftenen vil de fortælle om den nyeste viden og give praktiske råd til hverdagens udfordringer med eksem. Astma-Allergi Danmarks Rådgivning vil også være til stede.

I pausen kan deltagerne få individuel rådgivning, information om smøreteknik, og der vil være mulighed for at få prøver på forskellige hudplejeprodukter med hjem. Pårørende er i øvrigt også velkomne.

Tilmelding kan ske via Astma-Allergi Danmarks hjemmeside.