Foto: Martin Ballund

Slog hovedet under flugt fra politiet

HERNING Søndag morgen måtte politiet køre en 27-årig mand på skadestuen. Manden, der er fra Herning, var stoppet ved Old Irish Pub, hvor han blev bortvist for at opføre sig truende over for gæster og personale.

Udenfor på Østergade tog en politipatrulje fat i manden for at dæmpe ham ned, men han forsøgte at flygte fra betjentene. Manden var nem at indhente, for han faldt under flugten og slog hovedet i asfalten.

Betjentene kørte den fulde mand på skadestuen til behandling for en flænge i panden.

Den 27-årige vil få karantæne fra Old Irish Pub.

Det samme vil en 35-årig mand fra Herning, der lørdag aften kom i klammeri på værtshuset og slog en 26-årig mand i ansigtet. Den 35-årige blev anholdt og sigtet for urolighederne på værtshuset.