Seat Terraco er Seats nye flagskib - der er premiere i den kommende weekend. Foto: PR-foto

Premiere på ny Seat

LIND I weekenden inviterer Bil-Centrum Ole Garner A/S til Danmarkspremiere på Seat Tarraco, som er Seats nye store syv-personers suv, der lanceres med et nyt designsprog og de nyeste teknologier.

- Tarraco er ikke kun Seats nyeste familiemedlem, men også mærkets nye flagskib, og vi er meget stolte af at kunne fremvise den i weekenden. Tarraco skal opleves, da den virkelig formår at gøre en stor syv-personers suv elegant i udtrykket, og så er den samtidig spækket med udstyr i begge varianter, siger Ole Garner, direktør for bilhuset i Lind, i en pressemeddelelse.

Af udstyr nævner Ole Garner, at man blandt andet får et digitalt cockpit, parkeringssensor og nødbremseassistent med i den såkaldte Style-version. Samtidig er Tarraco den første model til at introducere Seats nye designsprog, hvor man i kabinen får en stor svævende skærm, stilrent interiør og digital instrumentering. Udvendigt byder det nye designsprog på markante linjer på kølergrillen, LED-lys for og bag samt mulighed for 20 tommer alufælge.