PostNord har planer om at åbne 500 nye steder rundt i landet, hvor man kan afhente og sende pakker. Et af dem er på Platanvej i Herning hos Trykstuen. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

PostNord åbner ny »Collect Shop« i det vestlige Herning

Fra i morgen, torsdag, kan herningensere via PostNord hente og sende pakker hos Trykstuen

HERNING PostNord åbner torsdag en ny Collect Shop, hvor man kan hente sine pakker. Udleveringsstedet kommer til at ligge på Platanvej 8 i den vestlige del af Herning hos Trykstuen, der er specialister i digitaltryk.

Placeringen af den nye Collect Shop glæder distriktschef i PostNord, Helle Jeppesen.

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu rykker endnu tættere på borgerne i Herning, når vi åbner en Collect Shop. Her kan de nemt og hurtigt hente deres pakker. Vi ved, at vores kunder vil hente deres pakker lige dér, hvor det passer dem, og når det passer dem, og åbningen er et vigtigt skridt mod at gøre hverdagen lettere for pakkemodtagerne, siger hun i en pressemeddelelse.

Stor betydning
I Collect Shoppen kan man ud over at hente pakker også sende pakker og breve, som er frankeret hjemmefra, og den vil være åben i hele Trykstuens åbningstid fra mandag til fredag.

- Det har stor betydning for os, at vi nu kan tilbyde vores kunder endnu en god service i form af muligheden for at hente deres pakker hos os. Vi glæder os til at komme i gang og til at hilse på de nye pakkekunder, siger Ulla De Wolff, der er indehaver af Trykstuen, i pressemeddelelsen.

Den nye Collect Shop er ét af de 500 nye udleveringssteder, som PostNord åbner i løbet af i år. Når de alle er på plads, vil PostNord være oppe på 2000 styk fordelt over hele landet.