Bibliotekerne gør klar til at hjælpe, så alle kan komme i den helt rigtige MGP stemning. Man kan følge med på bibliotekernes hjemmeside, hvis man vil se, hvilke aktiviter, man gerne vil deltage i. Foto: Christian Sjurman

MGP-smykker, pynt og snacks – skal du også med til MGP-optakt på bibliotekerne?

HERNING Kan man ikke vente til på lørdag med at komme i MGP stemning, så er man højst sandsynligt ikke alene. Bibliotekerne i Herning, Kibæk, Aulum, Sunds, Hammerum og Vildbjerg holder hele ugen MGP-aktiviteter.

Hele ugen i bibliotekernes åbningstid op til den store MGP-aften i Boxen i Herning på lørdag 2. marts, kan man lave kreative ting til sin helt egen festaften hjemme. Man kan sågar få opskrifter med hjem, så man kan lære at lave lækre drinks og snacks, fremgår det af Herning Bibliotekernes hjemmeside.

Skal du pyntes op?
Har man været uheldig og ikke fået billet til det store show på lørdag, så er der ingen grund til, at man ikke godt kan holde et brag af en grandprix-fest derhjemme...

Det kræver blot lidt glimmer og pailletter og godt humør. Det vil bibliotekerne gerne hjælpe med, og de har derfor arrangeret, at man kan blive stylet og få sat grandprix-hår af frisørelever om formiddagen på biblioteket i Herning.

Man kan ifølge Herning bibliotekernes hjemmeside sidde i kreativt værksted og lave pynt til egne smykker og diademer, lave MGP-sprællemand og være med i lodtrækningen om MGP-cd’er.

Der er lagt op til en stor byfest, hvor Herning City også har sørget for at pynte forretninger fint op til både sidste uges voksen-grandprix og denne uges MGP.