I løbet af den kommende tid, kan det være, at du løber ind i Annette Heick. Hun flytter nemlig snart til Herning i 14 dage for at øve og gøre sig klar til forestillingen, fortalte hun i weekenden, da hun deltog i Dansk Melodi Grand Prix 2019 i Boxen i Herning. Foto: Henrik Ole Jensen

Billetter til Evita revet væk: Nu er der sat to ekstra forestillinger til salg

Billetsalget til Evita stormer frem. MCH åbner derfor for ekstra shows

HERNING Salget går forrygende, og interessen for MCH’s musical om Evita er så stor, at der nu er sat to ekstra forestillinger i salg, fremgår det af en pressemeddelelse fra MCH.

Fire forestillinger er allerede udsolgt til MCH’s opsætning af musical-klassikeren Evita i MCH Herning Kongrescenter 4-27. april, hvor Annette Heick kan opleves i hovedrollen som den ikoniske Eva Perón.

Historien om Eva Perón kendes blandt andet fra filmatiseringen i 1996, hvor selveste Madonna spillede hovedrollen og sang »Don’t cry for me Argentina«

Nye forestillinger
MCH har på baggrund af den overvældende interesse for Evita sat to nye forestillinger i salg, som bliver lagt tirsdag 23. og fredag 26. april.

- Vi åbner op for flere forestillinger for at imødekomme den store interesse for musicalen, så flest mulige kan få denne store oplevelse og se Annette Heick som Evita, siger projektleder for MCH Musical, Stina Tang Frandsen i en pressemeddelelse, hvor hun også tilføjer:

- Publikum kan glæde sig til at opleve Annette Heick som den talentfulde musicalperformer, hun er. Annette Heick har en fantastisk stemme, som virkelig kommer til sin ret i Andrew Lloyd Webbers smukke musik. Samtidig får hun mulighed for at udfolde sit dramatiske talent. Hun er jo lidt af en multikunstner.

Selvom der er stor efterspørgsel på billetter med fire udsolgte forestillinger, er der stadig mulighed for at købe billet til ti forestillinger samt til de to nye ekstra forestillinger.

Billetter til teaterforestillingen kan købes hos MCH.