Pomp de Lux præsenterer torsdag sin nyeste kollektion. Den kan opleve i bilhuset Uggerhøj i weekenden. Foto: PR-foto

Biler og børnetøj

TJØRRING Normalt er det kun bilmodeller af mærket Opel, Kia og Fiat, man kan opleve hos Uggerhøj Biler på Tjørring bakke, men i weekenden kan man også opleve den seneste kollektion af børnetøj fra Pomp de Lux, som leverer børnetøj i størrelse 62 til 170 centimeter. Bilhuset har således inviteret den lokale Pomp de Lux-konsulent, Christina Lorentzen, til at vise den seneste kollektion af børnetøj frem i bilhuset.

Det gør hun fredag eftermiddag, lørdag formiddag samt søndag eftermiddag.

Og det er en helt ny kollektion, hun tager med, da den nye spring/summer-kollektion fra Pomp de Lux lanceres i morgen torsdag.

Naturligvis kan man også shoppe bil i weekenden - og Uggerhøj lokker blandt andet med en slutspurt på Opel Outlet-biler, Fiat 500 med skarpe priser på privatleasing samt prøvetur på den anmelderroste Kia Hybrid.