Foto: Nils Lund

Bilist faldt i søvn på motorvejen

LIND En 27-årig kvinde fra Spjald faldt i går ved middagstid i søvn bag rattet i sin bil, mens hun kørte på Messemotorvejen i vestlig retning.

Det førte til, at hendes bil ramte den forankørende med relativ høj hastighed, men der skete ikke skade på hende eller den anden bilist.

Ifølge politiet var det muligt at få kørt begge biler ind i nødsporet.

Den anden bil blev ført af en 56-årig mand fra Kloster ved Ringkøbing.

Kvinden er sigtet efter paragraf 54 i færdselsloven. Den paragraf benytter politiet normalt i forbindelse med narkokørsel, men i stk. 2 fremgår det, at: »Et motordrevet køretøj må endvidere ikke føres eller forsøges ført af nogen, som på grund af sygdom, svækkelse, overanstrengelse, mangel på søvn, påvirkning af opstemmende eller bedøvende midler eller af lignende årsager befinder sig i en sådan tilstand, at han eller hun er ude af stand til at føre køretøjet på fuldt betryggende måde«.