Smerte- og allergiekspert Ole Larsen er sidst i februar tilbage i Herning med både foredrag og workshop. Foto: Privatfoto

Slip af med diverse plager

Smerte- og allergiekspert holder foredrag og workshop

HERNING Smerter og allergier kan komme fra tarm og hjerne.

Det er emnet, når smerte- og allergieksperten Ole Larsen holder foredrag på Herning HF & VUC på Brorsonsvej mandag aften 25. februar og workshop på Gl. Landevej dagen efter.

1,2 millioner danskere har allergi, og ifølge en undersøgelse fra Arbejdsmedicinsk Klinik i Herning, har hver tredje smerter flere steder, fortæller Ole Larsen.

Han forklarer, at begge plager kan have samme årsag og kan fjernes uden brug af medicin.

En stresset hjerne giver spændinger, som kan give smerter, og fejlprogrammeringer, der giver allergi.

Forkerte mikroorganismer i tarmen giver sårbare slimhinder og kan danne giftstoffer, som påvirker hjernen. De to årsager sætter Ole Larsen fokus på, når han forklarer og demonstrerer med kinesiologi.

Fjern din hovedpine
Hovedpine er den hyppigste årsag til sygefravær i skolen og på arbejdspladser.

Sådan behøver det ikke at være siger Ole Larsen. Han har udviklet et selvbehandlingsprogram, som, ifølge ham, fjerner 8 ud af 10 hovedpiner på få minutter.

Hovedpineprogrammet er let at udføre, og det er beskrevet i foredragsholderens bog »Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager«.

Sæt dig mål
Dagen efter foredraget, tirsdag 26. februar, har Ole Larsen mentaltræning som workshop på programmet med udgangspunkt i hans bog »Bliv sund og rig med selvtestning«.

Her lærer deltagerne blandt andet at aktivere hjernens gps og at udnytte deres intuition, fortæller han.

Kurset har til formål at skabe personlig succes, hvilket også involverer deltagernes kropssprog.

Til sidst præsenteres »succestrappen«, der er et planlægningsværktøj til at nå mål og drømme. Deltagerne kan derefter gå hjem med en plan for fremtiden, lover Ole Larsen.

Tilmelding til AOF og på hjemmesiden.