Svend Brinkmann. Foto: Pr-foto

Oplev Svend Brinkmanns nye foredrag i Herning

Plads til at være menneske? Det er titlen på Svend Brinkmanns nye foredrag, der kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 21. november

HERNING Torsdag 21. november kan publikum opleve Svend Brinkmanns helt nye foredrag »Plads til at være menneske?«. Det oplyser MCH på sin hjemmeside.

På denne aften går Svend Brinkmann, der voksede op i Tjørring, på tværs af sin kendte trilogi »Stå fast«, »Ståsteder« og »Gå glip« og rejser spørgsmålstegn ved, hvordan det står til med de menneskelige grundfænomener i tidens højhastighedskultur. Et spørgsmål, som også peger frem mod hans kommende bog med arbejdstitlen »Hvad er et menneske?«

Svend Brinkmann tager på vanlig vis pulsen på tidens tendenser og strømninger anno 2019, og publikum kan dermed se frem til en spændende og ikke mindst provokerende aften i Brinkmanns selskab, lyder det fra MCH.