Foto: /ritzau/Jens Dresling/arkiv

Ståle Solbakken om FCM: Oser af mindreværdskomplekser

Martin Hove Thomsen 

I et interview med Tipsbladet fortæller FCK-manageren, at han er fuldstændig ligeglad med FC Midtjylland

FODBOLD Det er ikke kun på banen, at FC Midtjylland og FC København kæmper mod hinanden. Også uden for kridtstregerne er der ordkrig mellem de to guldkonkurrenter FCM og FCK.

Tidligere på ugen lød det i blandt andet sådan her fra Rasmus Ankersen:

- FC København har fået FC Midtjylland på hjernen, og de er bange for os. Det skal man ikke være Einstein for at gennemskue. De bruger halvdelen af deres pressemøder i Europa League på at tale om os, og når vi spiller i Parken, flytter de banderne så tæt banen, så vi ikke kan kaste lange indkast. Og på en måde forstår man det vel godt. Det vil være en decideret katastrofe for FCK og et afgørende nederlag for deres selvforståelse, hvis vi ender med at stjæle mesterskabet fra dem i år igen.

Den udtalelse har Ståle Solbakken noteret sig, men overfor gør han det klart, at FCK ikke bruger megen tid og energi på FCM.

Ståle Solbakken har naturligvis noteret sig det seneste pib fra den jyske hede, og han fastslår, at FC København bestemt ikke bruger ret meget tid og energi på FC Midtjylland.

- Jeg har stor respekt for FC Midtjylland og deres resultater. Men vi tænker forskelligt. Vi bruger tid på andre ting, end de gør. Og deres facon er så langt fra vores. Hvis de tror, at vi bruger meget tid på dem, fordi vi har nævnt dem i et par sætninger… Jeg er fuldstændig ligeglad med dem. Alt, hvad de gør og siger, oser af mindreværdskomplekser. Ikke direkte i forhold til os, også i forhold til andre klubber, siger Ståle Solbakken i fredagens udgave af Tipsbladet.