$ID/NormalParagraphStyle:Det er ægteparret Jess og Marianne Deleuran fra Roslev, der stiftede cirkus Mascot. I dag drives det af Marianne og hendes to sønner Andreas og Daniel, og i vinterferien er Cirkus Mascot på slap line i herningCentret. Foto: Jørn Deleuran

Vinterferie med cirkus, middelalderkampe og modeshow

HERNING Igen i år kan børnene få glæde af en vinterferiebillet også kaldet »Børnebilletten«, fremgår det i en oversigt over herning-Centrets vinterferieaktiviteter.

Med børnebilletten hånden har børnene mulighed for at få alt fra frugt i Kvickly, softice på Jensens Bøfhus til små gaver hos Flying Tiger og andre butikker i Herningcentret. Billetten kan købes hos Buddy.

Middelalder-kampsport
Centret byder traditionen tro også på mange sjove aktiviteter i skolernes vinterferie.

Lørdag 9. februar fra klokken 10 er der kamp på centertorvet, hvor medlemmer af foreningen Hansetropperne vil kæmpe mod hinanden i rigtige rustninger og våben i et middelalderlook.

Senere samme dag ved indgang B er der modeshow med nogle andre kampdrenge. Spillere fra Herning Bluefox har smidt deres hockeyrustning og er i stedet trukket i modetøj. Efter modeopvisningen kan man få en selfie og autograf med spillerne.

I hele vinterferie-ugen er der også mulighed for at se cirkus på centertorvet i herningCentret. Cirkus Mascot optræder tre gange på hverdage, og herningCentret lover alle cirkusglade børn og voksne en herlig fornemmelse af magi, der bruser i blodet.

Tirsdag og onsdag i uge syv har man også mulighed for at få tage et flot børnefoto. Det foregår ved indgang G.