I vinterferien kan man gå på skattejagt i Herning City. Foto: PR-foto

Så går den vilde skattejagt

Tag på skattejagt i Hernings midte

HERNING I vinterferien går den store skattejagt atter ind, for traditionen tro er Herning City og Herning Bibliotek gået sammen om at lave en skattejagt, der går gennem nogle af Citys butikker. Undervejs skal man besvare forskellige spørgsmål, som man finder rundt i de udvalgte butikker.

Når skattekortet er udfyldt, skal det afleveres på biblioteket, hvor man får tildelt en Guf-billet, og som deltager i skattejagten, deltager man automatisk i lodtrækningen om at vinde billetter til biografen eller til en fodboldkamp med FC Midtjylland på MCH Arena.

Skattekortet kan man få udleveret på biblioteket. Skattejagten finder sted fra mandag til og med fredag i butikkernes åbningstid, og det er gratis at deltage, så tag venner eller familie under armen og gå på jagt efter skatten. Der er garanti for »friskluftsrøde« kinder og præmier.