I vinterferien kan man skabe sit eget udklædningstøj ved hjælp af genbrugsting og aflagt tøj. Foto: PR-foto

Pimp dit fastelavns-kostume

I ferien kan man kreere sit eget fastelavnskostume på biblioteket

HERNING Går man og tænker, at man mangler den helt perfekte udklædning til fastelavn, så er der hjælp at hente, når biblioteket onsdag og torsdag i vinterferien inviterer alle til at komme og lave udklædningstøj.

Biblioteket har fundet en bunke tøj, som ingen bruger længere, samt perler, bånd, dimser og andre skøre ting, som kan bruges til at skabe en unik udklædning. Man er også velkommen til selv at tage noget tøj med, som man ikke længere går i, og så er det ellers bare med at komme i gang med at lave sit nye udklædningstøj. Samtidig kan man lære tips og tricks fra nogle af de dygtige designstuderende fra VIA, som er klar med inspiration til at skabe en helt unik udklædning.

Workshoppen er gratis at deltage i, og den er for børn i alderen 6-13 år. Begge dage arbejdes der fra klokken 10 og fire timer frem, men man behøver ikke komme fra begyndelsen for at være med - man kan bare dukke op på biblioteket, når man er klar til at kaste sig ud i nogle fantasifyldte timer.