Der var fuld motorlarm ved messecentret i weekenden, da der var Motorshow hos MCH og Supercross i Boxen.

Mere end 30.000 gav den gas: Weekenden stod i motorens tegn

I weekenden var der motorshow i MCH og Supercross i Boxen. Begge events havde tilskuerfremgang, og i alt 32.659 var forbi

HERNING Der var motorlarm i både messecentret og Boxen i denne weekend. I MCH var der Motorshow, mens Jyske Bank Boxen lagde jord til Yamaha SuperCross & Freestyle Show. Og det var en stor succes. I alt 32.659 lagde vejen forbi i løbet af weekenden.

Begge events havde tilskuerfremgang i forhold til sidste år. Motorshow havde 21.218 besøgende mens supercross havde 11.441 besøgende.

Motorshow viste alt på to og fire hjul frem i. Og bagefter har arrangøren kunnet se tilbage på en god weekend.

- Som arrangør er vi meget glade og tilfredse. Weekenden blev en totaloplevelse med en helt masse nysgerrige og entusiastiske besøgende til Motorshow og udstillerne er meget glade og melder om stor interesse og tilfredshed, siger arrangør Lars Green i en pressemeddelelse.

Det var i år 25. gang, at Yamaha SuperCross & Freestyle Show lagde vejen forbi Herning. 5000 tons jord, 3000 liter dieselolie, 10 tons kalk og 8000 kvadratmeter plastik var blot nogle af de ingredienser, der blev brugt til at skabe jubilæumsfesten.

- Supercross er gået helt forrygende godt, og rammerne har været fantastiske for vores 25 års jubilæumsshow. Stemningen har begge dage været fantastisk, og stjerne gav den gas med nye og nervepirrende tricks og ræs på banen. Publikum var særdeles begejstrede og entusiastiske og fik én på opleveren med hele tre danskere i finalen, siger Lars Green i en pressemeddelelse.

Charles Lefrancois vandt finalen og titlen som King of Herning. På de efterfølgende pladser kom Florent Richier og Nique Thury.