Der er Fortnite-event i Bilka Herning torsdag 14. februar. Foto: PR-foto

Event for Fortnite-fans

HERNING Kender du én, der bare går en lille smule op i Fortnite? Eller måske endda en inkarneret fan? Så er det værd at lægge vejen forbi Bilka, når hypermarkedet 14. februar i Herning holder Fortnite-event.

Fortnite Battle Royale blev udgivet i september 2017, men har allerede taget verden med storm og tæller i dag langt over 100 millioner brugere. Heriblandt også flere verdensstjerner. Noget af det, der gør spillet til en ekstra stor oplevelse er det virkelighedstro og farverige univers, og netop dét er udnyttet til fulde til Bilkas event. Her får man nemlig mulighed for at spille spillet med VR-briller, skriver Bilka i en pressemeddelelse.

Med til det populære spil hører desuden de danse, som spillerne danser efter en sejr. Dansene har fået deres helt eget liv, blandt andet på danseskoler, så det skal de selvfølgelig også have til eventen i Bilka. Her vil man kunne deltage i dance battles med storskærm. Gennem hele eventen kan der også dystes på Fortnite-viden i en quiz.