Det varer ikke længe, før Anders »Anden« Matthesen igen lægger vejen forbi Herning. Foto: Flemming Hansen

Anders Matthesen vender tilbage til Herning

Det bliver et glædeligt gensyn med Anders »Anden« Matthesen, når han 1. marts indtager Herning med et helt nyt show

HERNING Der er kun få billetter tilbage til det første show, og derfor er der allerede sat et ekstra show i salg samme aften, når Anders Matthesen 1. marts gæster MCH Herning Kongrescenter.

Efter det succesfulde jubilæumsshow i Jyske Bank Boxen i efteråret kommer han nu atter forbi Herning - denne gang med showet »Anden - bringer ud«, hvor klassisk standup er i højsædet. Det oplyser MCH i en pressemeddelelse.

Det er en massiv efterspørgsel, der har fået Anders Matthesen til at starte tour-bussen op og køre fra by til by med standup. Der vil være tale om standup i ordets reneste forstand - »Anden« og en mikrofon - uden dikkedarer.

- Jeg glæder mig helt vildt - både til at være ude blandt folk igen men også til at vende tilbage til klassisk standup uden et manuskript. Det bliver nogle aftener, hvor alt kan ske, og hvor materialet kan tage den drejning, det vil. Det er der, der virkelig kan opstå magi mellem publikum og mig, siger Anders Matthesen i pressemeddelelsen.