Ligger man inde med et kostume, som man gerne vil have skiftet ud, inviterer biblioteket til byttedage i vinterferien. Foto: PR-foto

Byt til nyt fastelavnstøj

Drømmer man om at få sig en ny udklædning, kan man i vinterferien bytte sig til det

HERNING I vinterferien er det muligt at bytte den gamle fastelavnsudklædning til et nyt sæt på biblioteket i Herning. På den måde kan man blive helt klar til at slå katten af tønden eller komme ud og rasle, mens fastelavn nærmer sig.

Man kan indlevere tidligere kostumer, hvis man skulle have et prinsesse-, spiderman- eller et helt tredje kostume liggende, som man ikke rigtig kommer i igen. Når man indleverer tøjet, får man en bytte-bon.

Det er så onsdag og torsdag i vinterferien, at man kan besøge biblioteket og se, om der er andet fastelavnskostume, som man kunne tænke sig. Det foregår begge dage klokken 10.00 til 13.00.

Biblioteket kan dog ikke garantere, at alle, der indleverer brugt udklædningstøj, kan få et nyt sæt, som passer i størrelsen. Men man kan være med til at glæde en anden - og måske være heldig selv at finde det helt rigtige sæt.

Der er desuden designstuderende fra VIA i Birk, som vil være til stede de to dage, som gerne vil hjælpe med at style kostumet.