I vinterferien kan man blandt andet lave rullinger på Team Teatret. Foto: Privatfoto

Aktiviteter i vinterferien:
For børn 
og barnlige sjæle

I vinterferien inviterer Team Teatret til masser af underholdning i børnehøjde

HERNING I vinterferien har Team Teatret samlet en række aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Således præsenterer teatret dagligt en teaterforestilling for børn, ligesom de liner forskellige kreative værksteder op. Endnu en gang er det rullinger, der er i fokus. Altså små »dukker« skabt af toiletpapirsruller. Børnene inviteres til at komme med deres egen rulle, som de kan udsmykke og pimpe, så den er klar til at indgå i den store rullinge-cirkusforestilling, som runder de daglige aktiviteter af. Det er underholdning i øjenhøjde, som børnene kan glæde sig til at opleve i den kommene uge.

Børnene kan desuden opleve ansigtsmaling, kuffert-fortællinger og bordteater, som alt sammen er krydret med hygge, tant og fjas på ægte team-maner.

Det er ganske gratis at deltage i værkstederne, men skal man se børneteater, kræver det en billet. Man kan på Team Teatrets hjemmeside se en oversigt over vinterferiens aktiviteter samt hvilke forestillinger, man kan opleve.