Foto: Martin Ballund

Tyv stjal medicin fra sovende patient på sygehuset

HERNING Tidligt torsdag morgen var en tyv på færde på medicinsk afsnit på sygehuset i Herning. En 29-årig mand fra Holstebro listede ind på en af sengestuerne og stjal en pose med en telefon, forbindinger og medicin fra en kvindelig 34-årig patient, der lå og sov. Lokalpolitiet i Herning fortæller, at den 29-årige listetyv tilsyneladende fortrød tyveriet fra patienten. Han gik tilbage til sengestuen og lagde tyvekosterne tilbage.

Lokalpolitiet i Herning oplyser, at manden vil blive sigtet for tyveriet fra patienten på sygehuset, da han tidligere har stjålet fra andre.

Opdateret: En portør på sygehuset oplyser til Herning Folkeblad, at det var to portører, som pågreb tyven og bragte ham tilbage til patienten, så denne kunne få sine ting tilbage. Herefter blev politiet tilkaldt.