Her ses overvågningsbilleder fra røveri i DagliBrugsen i Arnborg. Fotomateriale: Lokalpolitiet i Herning

Politiet ønsker hjælp til at identificere Brugsen-røver

Martin Hove Thomsen 

Lokalpolitiet i Herning har valgt at offentliggøre overvågningsbilleder fra røveri i Arnborg i håbet om, at offentligheden kan hjælpe med at finde frem til gerningsmanden

ARNBORG Lørdag 26. januar blev DagliBrugsen i Arnborg udsat for et røveri. Det skete klokken 18.05, hvor en mand kortvarigt fremviste en pistol, som han efterfølgende lagde i en lomme.

Ifølge lokalpolitiet i Herning sagde manden derefter, at det var et røveri og tog en pose frem til kontanter.

Mens den ansatte var i gang med at tømme kontanter fra kassen og over i posen, gik gerningsmanden om bag kassen - umiddelbart bag den forurettede - og tog flere pakker cigaretter, som han også lagde i posen.

Røveren flygtede derefter fra stedet i retning mod Skjernvej og herfra i ukendt retning.

På nuværende tidspunkt kan lokalpolitiet ikke oplyse beløbsstørelsen, men vil meget gerne have offentlighedens hjælp til at finde gerningsmanden.

Signalementet af manden går på, at han var iført en mørk kasket, bar mørk maskering og mørk trøje med logo på ryggen. Derudover var han iført cowboybukser og gummisko med hvid sålkant. Man kan se fotos af ham over artiklen.

Specielt logoet på ryggen er interessant for politiet, hvis nogen kan genkende det. Umiddelbart kunne det ligne et logo fra et tag- eller byggefirma eller lignende, mener politiet, som kan kontaktes på telefonnummer 114.