Foto: Martin Ballund

Butikstyv på rov to gange på en eftermiddag

HERNING Onsdag eftermiddag havde en 23-årig mand fra Herning travlt med at tage ting, der ikke tilhører ham. Første gang var ved middagstid, hvor han stjal en armyjakke fra Mapp Store på Bredgade i Herning.

Manden forsvandt med jakken, og den var også pist væk, da en af politiets patruljer kort efter fandt den 23-årige ved tilholdsstedet »Hønen« ved varmestuen i Bethaniagade.

Politiet valgte ikke at anholde den 23-årige i denne omgang, men fire timer senere blev han anholdt, oplyser lokalpolitiet i Herning. Da havde den 23-årige forsøgt at stjæle en Armani-trøje til en værdi af 1400 kroner hos Kauffmann i herningCentret. Han var gået ind et prøverum, havde viklet alarmen ind i folie og taget trøjen på, men blev standset af personalet i tøjbutikken.

Den 23-årige blev anholdt og sigtet for de to butikstyverier.