Foto: Martin Ballund

Mand i narkorus kørte galt ved Bilka

herning En 37-årig mand fra Skive var på gale veje i mere end én forstand, da han søndag kort før middag kørte på Silkeborgvej i Herning. Manden var, oplyser Midt-og Vestjyllands Politi, påvirket af narko. Han slingrede hen ad Silkeborgvej, kørte over for rødt lys og endte med at køre galt ud for Bilka. Midt-og Vestjyllands Politi blev klokken 11 ringet op af en bilist, der så den påvirkede mand slingre ned ad Silkeborgvej.

Politiet sendte en patrulje, og det var nemt at standse den 37-årige bilist. I krydset ud for Bilka var han nemlig kørt op bag i en anden bil, der holdt stille og ventede på grønt lys, oplyser lokalpolitiet i Herning.Ingen kom til skade. Den 37-årige ejer og fører af bilen vil blive sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand.