Til foråret åbner FC Midtjylland dørene for et tv-hold fra Discovery. De skal følge FCM i jagten på at genvinde mesterskabet

FODBOLD Når FC Midtjylland på mandag genstarter Superligaen på udebane mod Vendsyssel FF, bliver det med et tv-hold på sidelinjen. Discovery Networks, der står bag superliga-kanalerne Eurosport 1 og 2, skal lave en dokumentar om ulvenes jagt på at genvinde mesterskabet.

- Vi glæder os til at lægge endnu et lag på vores ambitioner om at skabe sportsdokumentarer af høj kvalitet. Vi får en enestående mulighed for at følge en dansk klub i det ultimative kapløb om det danske mesterskab helt tæt og helt ærligt. FC Midtjylland skal have en stor tak for viljen og modet til at lukke os ind i deres klub og deres historie, siger redaktionschef Christian Thye-Petersen i en pressemeddelelse.

Også Claus Steinlein har store forventninger til dokumentaren.

- Vi glæder os meget til at samarbejde med de kompetente og dybt professionelle folk hos Discovery og Eurosport. FC Midtjylland fylder 20 år i år, og vi ser frem til at give fodboldinteresserede danskere et unikt indblik i klubben. En klub som i år fejrer 20 års fødselsdag, og en klub som hviler på et familiært fundament med en flad struktur fra toppen og hele vejen ned igennem klubben. Det gør det selvfølgelig ikke mindre spændende, at vi går et forår i møde, hvor vi sportsligt har intentioner om at jagte pokaltitlen og forsvare vores mesterskab fra 2018, siger direktøren i pressemeddelelsen.

»Oprøret fra Heden« skal følge FC Midtjylland i duellen mod FC København om Danmarksmesterskabet. Tv-holdet vil være med fra tribunerne til omklædningsrummet og fra sæsonens første fløjt til trofæerne er fordelt.

Dokumentaren om FC Midtjylland bliver den tredje i rækken af superligadokumentarer fra Discovery. Tidligere har både Randers FC og AGF været omdrejningspunktet. To dokumentarer der begge har vundet prisens som Årets Sportsprogram ved tv-prisens prisuddelinger i 2018 og 2019.

Discovery laver ny dokumentar om FCM

Tobias Heegaard 

Til foråret åbner FC Midtjylland dørene for et tv-hold fra Discovery. De skal følge FCM i jagten på at genvinde mesterskabet

FODBOLD Når FC Midtjylland på mandag genstarter Superligaen på udebane mod Vendsyssel FF, bliver det med et tv-hold på sidelinjen. Discovery Networks, der står bag superliga-kanalerne Eurosport 1 og 2, skal lave en dokumentar om ulvenes jagt på at genvinde mesterskabet.

- Vi glæder os til at lægge endnu et lag på vores ambitioner om at skabe sportsdokumentarer af høj kvalitet. Vi får en enestående mulighed for at følge en dansk klub i det ultimative kapløb om det danske mesterskab helt tæt og helt ærligt. FC Midtjylland skal have en stor tak for viljen og modet til at lukke os ind i deres klub og deres historie, siger redaktionschef Christian Thye-Petersen i en pressemeddelelse.

Også Claus Steinlein har store forventninger til dokumentaren.

- Vi glæder os meget til at samarbejde med de kompetente og dybt professionelle folk hos Discovery og Eurosport. FC Midtjylland fylder 20 år i år, og vi ser frem til at give fodboldinteresserede danskere et unikt indblik i klubben. En klub som i år fejrer 20 års fødselsdag, og en klub som hviler på et familiært fundament med en flad struktur fra toppen og hele vejen ned igennem klubben. Det gør det selvfølgelig ikke mindre spændende, at vi går et forår i møde, hvor vi sportsligt har intentioner om at jagte pokaltitlen og forsvare vores mesterskab fra 2018, siger direktøren i pressemeddelelsen.

»Oprøret fra Heden« skal følge FC Midtjylland i duellen mod FC København om Danmarksmesterskabet. Tv-holdet vil være med fra tribunerne til omklædningsrummet og fra sæsonens første fløjt til trofæerne er fordelt.

Dokumentaren om FC Midtjylland bliver den tredje i rækken af superligadokumentarer fra Discovery. Tidligere har både Randers FC og AGF været omdrejningspunktet. To dokumentarer der begge har vundet prisens som Årets Sportsprogram ved tv-prisens prisuddelinger i 2018 og 2019.