Flemming Østergaard - også kaldet Don Ø - uddeler roser til Herning efter VM. Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Don Ø uddeler store roser til Herning og Herning-folk

Kim Stoltenberg Hansen 

Den tidligere FCK-boss roser byen og Lars Krarup, Georg Sørensen og Poul Sand i høje vendinger

HERNING Flemming Østergaard har om nogen sparket humoristisk til forskellen mellem land og by, bønder og hovedstad, FCM og FCK.

På Facebook viser den tidligere FCK-boss sig dog pludselig at være en stor fan af Herning, hvor han anerkendende roser byen for igen at være landets sportscentrum ved at huse VM-finalen i Herning, eller som han skriver det; Danmarks centrum for store sportsbegivenheder er igen - Gud bedre det - Herning.

Ros til trekløver
Han roser også folkene bag:

»Borgmester Lars Krarup, som med sin interesse for idræt har placeret sig centralt omkring idrætpolitik - blandt andet som formand for Sport Event Danmark. Krarup har om nogen forstået, hvad betydningen af BOXEN og et nyt stadion for de danske mestre fra FC Midtjylland betyder for byen Herning

Georg Sørensen, adm. direktør for MCH Messecenter - for denne charmerende og driftige erhvervsmand forstår at drive en sport og event virksomhed. ALLE føler sig velkomne i BOXEN.

Poul Sand, bestyrelsesformand for MCH Messecenter. Man må ikke undervurdere Sands betydning for udviklingen af Herning som centrum for Idrætsbegivenheder. At de tre herrer er dygtige og fremsynede mennesker er ubestrideligt - og at de så samtidig er ærlige og behagelige mennesker, gør, at jeg er glad for, at jeg også kan kalde dem min gode venner«.

Traktor-minde
Man kunne jo pludselig tro, at den normalt så kække og storskrydende Don Ø er blevet helt rolig og selvudslettende med alderen, men det afkræftede han dog nogle timer senere, da han postede det gamle billede af, at han ankommer til Ikast Stadion i traktor i 2003 for at drille bønderne fra Midtjylland med, at de ikke kan måle sig med hovedstadens helte. Han konstaterer tørt under beskeden, at i fortsættelse af hans hyldest til Herning, må han konstatere, at der er sket noget siden dengang...