Foto: Martin Ballund

Politiet efterlyser ejere til formodede tyvekoster fra Jylland

Martin Hove Thomsen 

Østjyllands Politi har netop udsendt billeder af flere formodede tyvekoster - så kender man til kosterne, kan man med fordel henvende sig til politiet

TYVEKOSTER Efterforskningen af en række indbrud i Jylland førte i december frem til en del formodede tyvekoster. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse. Samtidigt blev tre unge mænd anholdt og sigtet for flere indbrud. Efterforskerne forsøger nu at kortlægge indbrudstyvenes færden. Derfor vil de gerne vide, hvor kosterne stammer fra.

Hvis man sidste år har haft indbrud og mener, at man er ejeren af en eller flere ting på billederne, kan man kontakte politiet på telefonnummer 114 - også selv om man har fået penge af forsikringen og ikke vil have sine ting tilbage.

Da tyvene har været på spil flere steder i Jylland, vil politiet meget gerne have spredt efterlysningen ud så bredt som muligt. Derfor har Midt- og Vestjyllands Politi lavet et retweet af det østjyske politis tweet med flere billeder af de formodede tyvekoster, som du kan se herunder.

Det er i øvrigt Særlig Efterforskning Vest, der står for efterforskningen. En særlig enhed, der arbejder med at opklare organiseret kriminalitet på tværs af Jylland og Fyn.

Om kosterne:

- Nanna Ditzel kaldet Trinidad produceret af Fredericia Furniture. Sort med krom-ben. Polstret med armlæn. Købt ved Lund Møbler i Odder

- Egypter-stol – tegnet af Ole Wanscher

- Børge Mogensen BM1 stole med naturflet

- Stol af ukendt producent

- Lille Pantop lampe i krom og med hvid glas-skærm

- Stor Pantop lampe i messing