I sidste uge havde butikschef Sheena Parling travlt med at pakke skoæsker væk, da Deichmann i den kommende måneds tid skal renoveres. Foto: Flemming Hansen

Skobutik får en større overhaling

Lene Toksvig 

Deichmann holder lukket de kommende uger, da butikken skal renoveres fra top til tå

OMBYGNING I de kommende uger vil kunder møde en låst dør hos skobutikken Deichmann i gågaden. Der er dog ikke noget videre dramatisk over det - det skyldes ganske enkelt, at butikken står overfor en større renovering, som gør det nødvendigt for butikken at holde lukket.

- Butikken er af ældre dato indenfor Deichmann-kæden, så nu skal alt pilles ned indvendigt, så vi kan få lagt nyt gulv og få et nyt setup, siger Sheena Parling, der er butikschef hos Deichmann Herning.

Det er 11,5 år siden, at Deichmann åbnede sin forretning i gågaden, og det er ikke meget, som er sket siden da i forhold til butikkens udseende.

- Så det trænger rigtig meget, og vi kan også godt mærke, at nogle af møblerne er ved at stå af. Gulvtæppet har også været et stort issue, for det bliver slidt, når folk prøver sko, så nu får vi trægulve, siger Sheena Parling.

Samme udvalg og personale
Det er altså en overhaling af de helt store, som butikken skal have, men Sheena Parling fortæller, at det vil resultere i en nærmest ny butik.

- Forhåbentlig vil kunderne stadig genkende den, men samtidig også føle, at butikken er mere lækker og moderne.

Det er dog kun butikkens udtryk, der ændres - udvalget af varer vil være meget lig det, man hidtil har oplevet.

- Sortimentet bliver det samme, men der sker lidt forandringer med vores taskedisplay, som bliver renoveret efter et nyt koncept, hvor der bliver mere fokus på tasker, fortæller butikschefen, der dog understreger, at når butikken åbner igen, vil et punkt være, som det hidtil har været.

- Det bliver en ny butik, men det er stadig det samme, skønne personale, man vil møde - det bytter vi ikke ud, fastslår Sheena Parling med et smil.

Ombygningen betyder, at Deichmann holder lukket frem til 15. februar.