18-årige Michala Møller og HIH-direktør Jakob Mølgaard Christensen glæder sig over den gensidige toårige kontrakt. Foto: Herning-Ikast Håndbold

Stortalent på kontrakt hos Herning-Ikast

Ole Bitsch 

18-årige Michala Møller har underskrevet en toårig aftale med HIH

HåNDBOLD Herning-Ikast Håndbold har sikret sig underskriften fra et af klubbens stortalenter, 18-årige Michala Møller.

Den 175 centimeter høje bagspiller har signeret en toårig kontrakt, som HIH offentliggjorde her til formiddag.

Michala Møller, der i denne sæson har været en fast del af ligatruppen, fik sin debut på Herning-Ikasts førstehold i august 2018.

Michala Møller, som også er et kendt ansigt på Danmarks ungdomslandshold, var med i sidste sæson, da midtjydernes U18-hold genvandt det danske mesterskab.

- At have været en del af dette miljø og denne klub, som ungdomspiller har givet mig utrolig meget, og det er jeg sikker på, at det også vil som seniorspiller, siger Michala Møller i en pressemeddelelse fra klubben.

- Jeg forventer, at fortsætte min udvikling både håndboldmæssigt, men også personligt, siger hun.

HIH-direktør, Jakob Mølgaard Christensen slår fast, at klubben har store forventninger til Michala Møllers fortsatte udvikling.

- Vi lavede en aftale med hinanden inden denne sæson, hvor vi ville bruge sæsonen til at lade Michala træne og leve som en professionel håndboldspiller og se, om den rette udvikling ville finde sted, forklarer direktøren i samme skrivelse.

- Det både vi og Michala har set er, at hun er i det rette udviklingsmiljø, hvor Michala får tid til at udvikle sig til en etableret ligaspiller, siger Jakob Mølgaard Christensen.