Foto: Nils Lund

Mindre eftermiddags-uheld på Vardevej

Martin Hove Thomsen 

Torsdag eftermiddag var to bilister involveret i et mindre uheld

HERNING Kort før klokken 15 kørte to biler sammen på Vardevej i Herning. Vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi, Bo Christensen, oplyser, at meldingen gik på, at en person var »teknisk fastklemt« - det vil sige, at vedkommende havde brug for at få hjælp til at komme ud af bilen.

Men ifølge vagtchefen var der ikke sket noget alvorligt i forbindelse med uheldet.

Indsatsleder fra Brand & Redning MidtVest, Peter Kristensen, var blevet tilkaldt til stedet, og han fortæller, at den ene bil var kørt op bag i den anden.

- En mand kommer lettere til skade - det var ikke alvoligt, men han kom en tur på sygehuset. Og ellers var det kun materiel skade, siger indsatslederen, der også fortæller, at uheldet skabte en smule trafikale udfordringer, men at det hurtigt var løst.