Frederik Brandhof (i.m.) jubler over en scoring i en træningskamp. Nu skifter FCM’eren til Viborg. Foto: FCM

FCM-spiller skifter til rivalerne

Kenneth Kristiansen 

Frederik Brandhof bytter reserverollen i FCM ud med Viborg FF

FODBOLD Frederik Brandhof skifter reservetilværelsen i FC Midtjylland ud med en to et halvt-årig kontrakt med FCM’s ærkerivaler fra Viborg FF.

Den 22-årige midtbanespiller skifter med det samme, oplyser FCM.

- Frederik er en god og dedikeret fodboldspiller, og selvfølgelig anerkender og respekterer vi, at han søger kontinuerlig spilletid i en anden klub. Han har arbejdet stenhårdt i sin tid i FC Midtjylland, og vi ønsker ham masser af held og lykke, udtaler FC Midtjyllands sportschef, Svend Graversen, i en pressemeddelelse.

Frederik Brandhof kom til FCM fra Skive IK i sommeren 2017, men har aldrig været i nærheden af en plads som stamspiller. Derfor har han undervejs været lejet ud til Skive - for FCM er han blot noteret for en enkelt pokalkamp.

- Skiftet til Viborg FF er det bedste for mig i forhold til at udvikle mig som fodboldspiller. Jeg havde lange udsigter til spilletid i FC Midtjylland, og nu ser jeg frem til at blive en del af Viborg FF, som er en klub, jeg kende, udtaler Frederik Brandhof.

Viborg FF topper den næstbedste række i vinterpausen og er måske på vej tilbage i Superligaen.