Lagkagehuset har allerede etableret sig i Herning - her i Poulsgade - men åbner nu på Dæmningen. foto: tom laursen

Nu åbner Lagkagehuset ny filial i Herning

Mandag 21. januar åbner Lagkagehuset i Meny på Dæmningen

HERNING På mandag slår Lagkagehuset dørene op til sin anden filial i Herning, når bageriet åbner sin nye filial hos Meny på Dæmningen. Det fortæller man i en pressemeddelelse.

Lagkagehuset fortæller, at man i forbindelse med åbningen byder på masser af smagsprøver, gratis kaffe og gode åbningstilbud på både morgenbrød og kager.

- Vi har været særdeles glade for at være i Herning siden åbningen af vores første Lagkagehuset i Poulsgade sidste år. Nu åbner vi i en eksisterende og velfungerende Meny i et område, der styrkes væsentligt de kommende år. Her kan vi både servicere de handlende i Meny, alle forbipasserende og ikke mindst naboerne omkring os, siger John Tønnes, direktør i Lagkagehuset.

Lagkagehuset fortæller, at deres bagere sørger for friskbagte brød, mens konditorerne laver wienerbrød og kager. Man tilbyder også frisksmurte sandwich i den nye butik.

Derudover kan man hente en god kaffe eller nyde den på barstolene i Lagkagehuset. Kaffen er brygget på arabicabønner fra Brasilien og Colombia, og er etisk handlet direkte mellem risteri og kaffefarm, hvilket indebærer, at kaffefarmen er betalt 30 procent over Fair Trade prisen.

Lagkagehuset tilbyder også varm chokolade, lavet på steamet mælk og belgisk mørk chokolade, ligesom der også bydes på en række forskellige teer.