Kristian Gintberg og Johannes Nymark bliver værter for årets danske melodigrandprix i Jyske Bank Boxen. Foto: DR

De to værter for Dansk Melodi Grand Prix 2019 er afsløret

Det bliver Kristian Gintberg og Johannes Nymark, der skal styre slagets gang, når der lørdag 23. februar skal findes en vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2019 i Jyske Bank Boxen

HERNING Det bliver to erfarne værter, der skal stå i spidsen for Melodi Grand Prix 2019. Det oplyser DR i en pressemeddelelse.

Johannes Nymark indtræder i værtsrollen for tredje gang; en værtsrolle han har vist sig værdig til de sidste to år med Annette Heick ved sin side. I år bliver det så med en mandlig medvært i skikkelse af den populære DR-vært Kristian Gintberg. Han er især kendt fra sine mange serier på Ramasjang, men også senest som vært på musikprogrammet Live på DR1.

Kristian Gintberg ser frem til at blive en del af Dansk Melodi Grand Prix.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det er kæmpe stort at skulle være en del af en fantastisk musikbegivenhed, der samler danskerne, som Dansk Melodi Grand Prix gør. Jeg har hørt sangene, og jeg kan kun sige, at det bliver en fantastisk aften, og jeg er meget beæret over at blive en del af dette, siger han i pressemeddelelsen.

Johannes Nymark glæder sig til igen at trække i værtstøjet ved årets folkefest for hele Danmark.

- Dansk Melodi Grand Prix 2019 bliver en fest for både dem, der elsker nostalgien og de velkendte ansigter, men også for den nye generation. Jeg kan kun sige, at det bliver en fantastisk aften med masser af humor, musik og alt, hvad der hører grand prix’et til, udtaler han.

Og underholdningschefen hos DR, Jan Lagermand Lundme, er ikke i tvivl om, at det er det helt rigtige valg.

- Johannes og Kristian har den helt rigtige erfaring til at stå i spidsen for Dansk Melodi Grand Prix. De er valgt, fordi de begge er dybt professionelle, men også fordi vi kunne mærke i castingprocessen, at de har en helt speciel kemi, som jeg glæder mig til, at publikum i Boxen og seerne skal opleve, siger han i pressemeddelelsen.

De 10 artister, der skal dyste ved dette års melodigrandprix til februar, er endnu ikke offentliggjort.