Countrydronning spreder lys i Gullestrup

HERNING Torsdag 24. januar giver den amerikanskfødte countrydronning Tamra Rosanes koncert i Gullestrup Kirke.

Tamra Rosanes vil sprede lys og varme i det mørke januar, når hun byder folk velkommen om bord på gospeltoget, skriver kirken i en pressemeddelelse.

Koncertens overskrift er »Hallelujah Special« og refererer til himmelekspressen - et gospeltog på vej mod himlen. De tidligste indvandrere i USA skulle begynde et nyt liv på et splinternyt kontinent uden andet end en økse, en bibel og en sang. Gennem hymner og countryballader vil Tamra Rosanes fortælle slavernes historie - en historie om smerter og besværligheder og troen på et bedre liv i himlen. Hun vil blandt andet synge Will The Circle Be Unbroken, Go, Tell It on the Mountain samt countrysange af Johnny Cash.

Tamra Rosanes har allieret sig med to musikalske, originale personligheder - Jens Einer Sørensen, som spiller guitar, banjo, violin og mundharpe samt Tim Kristensen på kontrabas.